Formulier voor aanmelding

Intakegesprek

Graag zouden wij u willen vragen om onderstaand formulier in te vullen voorafgaand aan het intakegesprek. Na verzending ontvangt u (te allen tijde de deelnemer en wanneer van toepassing ook de opdrachtgever) automatisch een kopie van het ingevulde formulier in uw mailbox. Nadat wij het ingevulde formulier hebben ontvangen wordt de deelnemer binnen één werkdag door ons uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Op basis hiervan ontvangt u een kosteloos-, vrijblijvend- en onderbouwd advies in de vorm van een schriftelijk trajectplan met bijbehorende offerte.

Heeft u vragen over het formulier voor aanmelding?  Neem dan contact met ons op. 

Belangrijk 

Het intakegesprek is bij Yellow People een vrijblijvend- en kosteloos gesprek. Behoudens bij re-integratie spoor 2. De kosten van het intakegesprek spoor 2 bedragen € 458,35 exclusief btw. Deze intakekosten zijn inclusief voorbereiding, schriftelijk trajectplan, maatwerk offerte, contactmomenten, materialen en andere benodigde inspanningen (circa 4-5 uur tijdsinvestering in totaal).

Let op: Bij een no-show (wanneer de deelnemer vanwege een niet dringende reden en/of zonder afmelding niet aanwezig is op het intakegesprek) berekenen wij, bij alle intakegesprekken (ook wanneer het geen intakegesprek spoor 2 betreft), 50% (€ 229,15 exclusief btw) van onze intakekosten door aan de opdrachtgever.

Belangrijk: Wanneer de AD rapportage (Arbeidsdeskundige Rapportage) en/of FML (Functionele Mogelijkheden Lijst, via de bedrijfsarts) beschikbaar zijn dan willen wij u vragen deze documenten te uploaden bij dit formulier of aan ons te mailen via bart@yellowpeople.nl