Effectieve persoonlijke begeleiding voor uw medewerker

Ik ben werkgever

Wij zorgen ervoor dat uw medewerker weer volledig in haar of zijn kracht komt en gewenste doelstellingen worden behaald. 

Klanten omschrijven Yellow People als laagdrempelig, oplossingsgericht, zakelijk en professioneel. Vanuit jarenlange ervaring in- en met personeelsvraagstukken weten wij wat u nodig heeft en belangrijk vindt.

Schakel ons in bij;

Onze specialistische coach werkt op senior niveau, is NOLOC gecertificeerd en heeft meer dan 10 jaar specifieke ervaring in loopbaancoaching en re-integratiebegeleiding. Jaarlijks deelnemen aan bijscholing en vernieuwen aansluitend op arbeidsmarktontwikkelingen is voor Yellow People vanzelfsprekend. 

Wij zijn extreem klantgericht en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat klanten en trajectdeelnemers uiterst tevreden zijn over onze begeleiding. Onze trajecten worden enkel afgerond wanneer ‘problemen’ écht zijn opgelost, alle vragen zijn beantwoord en vooraf gestelde doelen zijn gerealiseerd.

Preventieve oplossingen voor uw organisatie en medewerker

Wij bieden, naast onze oplossingsgerichte trajecten, talloze preventieve mogelijkheden. Voorkomen is immers beter dan genezen. Vanuit ervaring weten wij dat, hoe eerder u erbij bent, hoe korter en effectiever de benodigde interventie is. Kostenbesparing en vooral het voorkomen van schade aan lichaam en geest bij uw medewerker maken het preventief te werk gaan belangrijk en waardevol.

Wilt u meer weten over hoe u uw vraagstuk naar een voor u passende oplossing brengt? Bent u nieuwsgierig naar wat onze begeleiding hierin kan betekenen? Wilt u meer weten over hoe u preventief te werk gaat? Neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens, zodat wij de benodigde toelichting kunnen geven. Uiteraard komen wij op aanvraag graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken.

unlock their potential

Aanpak yellow people

1. Situatie- en vraagverheldering

2. 0-meting en ‘plan de campagne’

3. Resultaatgericht traject

4. Afsluiting en evaluatie

Telefoon

Adres

Saal van Zwanenbergweg 11
5026 RM Tilburg