Bevlogen mensen

Over yellow people

Yellow People staat- en gaat voor ‘Bevlogen Mensen’. Bevlogenheid is de bron van een fijn en gezond werk- en privéleven. Wie leeft en werkt vanuit zijn bevlogenheid bron (natuurtalent) krijgt er positieve energie-, zelfvertrouwen- en gewenst resultaat voor terug. Wij maken graag inzichtelijk wat betekenisvol werk voor u is en hoe u vanuit intrinsieke motivatie écht bevlogen raakt! Wij gunnen dit iedereen!

Uit onderzoek blijkt dat bevlogen medewerkers

0 %
productiever zijn
0 %
minder verzuim vertonen
0 %
loyaler zijn
0 %
meer winst opleveren

In onze unieke werkwijze, waarin wij coachen op individueel-, relationeel- en systeemniveau, richten wij ons op 3 pijlers:

Bevlogenheid

‘Passievol vanuit intrinsieke motivatie.’

Betekenisvol werk

‘Doen wat bijdraagt aan werkgeluk.’

Gezonde (werk) relaties

‘Gelijkwaardige en respectvolle verbindingen.’

Coach- & re-integratiepraktijk Yellow People is opgericht door Bart van der Heijden. Na 14 jaar in diverse coach- en leidinggevende functies te hebben gewerkt besloot Bart een nieuwe groeicurve in te gaan met Yellow People.

‘Het is onze missie om iedereen die dit nodig heeft terug in haar of zijn kracht te brengen en perspectief te bieden. Elke dag opnieuw gaat Yellow People voor duurzame bevlogenheid en werkplezier voor iedereen! Wij geven inzicht in de bron van bevlogenheid, maken inzichtelijk wat écht betekenisvol werk inhoud en leveren wat ervoor nodig is om gezonde (werk)relaties aan te gaan en te consolideren.’

Onze kernwaarden zijn: 

De benadering bij Yellow People is open, positief en persoonsgericht. Integriteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij verschaffen glasheldere inzichten en stevige handvatten waarmee de trajectdeelnemer zelfstandig en op een duurzame manier verder kan. Onze trajecten worden enkel afgerond wanneer alle vragen zijn beantwoord en vooraf gestelde doelen zijn gerealiseerd.

Telefoon

Adres

Saal van Zwanenbergweg 11
5026 RM Tilburg