Bevlogen mensen

Over yellow people

Yellow People staat- en gaat voor ‘Bevlogen Mensen’. Bevlogenheid is de bron van een fijn en gezond werk- en privéleven. Wie leeft en werkt vanuit zijn bevlogenheid bron (natuurtalent) krijgt er positieve energie-, zelfvertrouwen- en gewenst resultaat voor terug. Wij maken graag inzichtelijk wat écht betekenisvol werk voor u is en hoe u vanuit intrinsieke motivatie duurzaam bevlogen raakt. Wij gunnen dit iedereen!

Uit onderzoek blijkt dat bevlogen medewerkers

productiever zijn
0 %
minder verzuim vertonen
0 %
loyaler zijn
0 %
meer winst opleveren
0 %

In onze unieke werkwijze, waarin wij coachen op individueel-, relationeel- en systeemniveau, richten wij ons op 3 pijlers:

Bevlogenheid

‘Passievol vanuit intrinsieke motivatie.’

Betekenisvol werk

‘Doen wat bijdraagt aan werkgeluk.’

Gezonde (werk) relaties

‘Gelijkwaardige en respectvolle verbindingen.’

Coach- & re-integratiepraktijk Yellow People is opgericht door Bart van der Heijden. Na 14 jaar in diverse coach- en leidinggevende functies te hebben gewerkt besloot Bart een nieuwe groeicurve in te gaan met Yellow People.

‘Het is onze missie om iedereen die dit nodig heeft terug in haar of zijn kracht te brengen en perspectief te bieden. Elke dag opnieuw gaat Yellow People voor duurzame bevlogenheid en werkplezier voor iedereen! Wij geven inzicht in de bron van bevlogenheid, maken inzichtelijk wat écht betekenisvol werk inhoud en leveren wat ervoor nodig is om gezonde (werk)relaties aan te gaan en te consolideren.’

Onze kernwaarden zijn: 

Wij hopen u graag spoedig te verwelkomen op onze mooie locatie in Tilburg! Voelt u zich altijd vrij contact te leggen om de mogelijkheden te bespreken.

Telefoon

Adres

Saal van Zwanenbergweg 11
5026 RM Tilburg