Ik zoek een coach

medewerker / persoonlijk

Bent u op zoek naar een no-nonsensecoach waarmee u werkelijk verder komt? Wilt u nu écht veranderen in wat niet werkt en aan de slag om gewenste ontwikkelingen vorm te geven?

Onze specialistische-, ervaren- en gecertificeerde coach sluit direct aan op uw situatie, vraag en persoonlijkheid. Onze uitgangspunten zijn een vertrouwensband en resultaatgerichte manier van werken. Wij zetten graag een stapje extra, om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u nodig heeft.

Via een vrijblijvend-, kosteloos- en vertrouwelijk intakegesprek kunt u op een laagdrempelige manier met ons kennismaken. In dit gesprek komen belangrijke aandachtspunten en al uw vragen aan bod. U kunt in het intakegesprek ervaren of er een ‘persoonlijke klik’ met dé coach is en komt meer te weten over de werkwijze en begeleiding.  

Vanuit het intakegesprek ontvangt u een onderbouwd advies in de vorm van een schriftelijk trajectplan. In dit trajectplan staat stapsgewijs beschreven, en wordt visueel gemaakt, hoe het traject eruit gaat zien. Waar nodig geven wij na ontvangst van het advies extra toelichting aan u of bijvoorbeeld uw werkgever.

Wij zijn extreem klantgericht en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u uiterst tevreden bent over onze begeleiding. Onze trajecten worden enkel afgerond wanneer ‘problemen’ écht zijn opgelost, al uw vragen zijn beantwoord en vooraf gestelde doelen zijn gerealiseerd. 

Na aanmelding nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op. 

Bent u op zoek naar een no-nonsense coach waarmee u werkelijk verder komt? Wilt u nu ècht veranderen in wat niet werkt en aan de slag om gewenste ontwikkelingen vorm te geven?

Onze specialistische, ervaren en gecertificeerde coaches sluiten direct aan op uw situatie, vraag en persoonlijkheid. Ons uitgangspunt is een vertrouwensband en resultaatgerichte manier van werken. Wij zetten graag een stapje extra om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u nodig heeft.

Via een vrijblijvend, kosteloos en vertrouwelijk intakegesprek kunt u op een laagdrempelige manier met ons kennismaken. In het gesprek komen alle belangrijke aandachtspunten en vragen aan bod. U kunt in het intakegesprek ervaren of er een ‘persoonlijke klik’ met de coach is en komt meer te weten over de werkwijze en begeleiding. 

Vanuit het intakegesprek ontvangt u van ons een onderbouwd advies in de vorm van een schriftelijk trajectplan. In het trajectplan staat stapsgewijs beschreven, en wordt visueel gemaakt, hoe het traject eruit gaat zien. Waar nodig geven wij toelichting op het advies, bijvoorbeeld aan uw werkgever.

Wij zijn extreem klantgericht en doen er alles aan om  ervoor te zorgen dat u uiterst tevreden bent over onze begeleiding. Onze trajecten worden enkel afgerond wanneer ‘problemen’ ècht zijn opgelost, al uw vragen zijn beantwoord en vooraf gestelde doelen zijn gerealiseerd. 

Na aanmelding nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

Telefoon

Adres

Saal van Zwanenbergweg 11
5026 RM Tilburg

Wie is uw coach?

Aangenaam, mijn naam is Bart van der Heijden.

Ik zet graag mijn skills en ervaring in, om anderen door middel van zelfinzicht in te laten zien wie ze ècht zijn, wat hun persoonlijke situatie is en hoe zij hier het beste op kunnen inspelen. Vertrouwen, gelijkwaardigheid, eigenheid en zelfstandigheid zijn sleutelbegrippen binnen mijn begeleiding.

Coachen is voor mij meer dan een passie, een roeping noem ik het!